BAKKER BART DEVENTER FLORA

BAKKER BART DEVENTER FLORA De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Deventer Flora. Meer weten? Ontdek meer

8 mrt 2022 om 16:14 De bestelling klopt niet.. het verkeerde is geleverd. Ook was het brood aan de hele harde kant.
29 dec 2021 om 14:04 Goed eten en service is perfect. Ze hadden nog telefonisch gebeld omdat het eten misschien niet op tijd zou kunnen komen. Ze gaven alternatieve tijden en het kwam precies op de afgesproken tijd aan.
6 nov 2021 om 14:03 Heerlijke broodjes en goede service! Hartelijk dank
24 sep 2021 om 18:52 Salade betaal je 5,95 voor maar is nog geen 2 euro waard. Bij andere bakker barts krijg je een volle bak met slade en hier maar een derde.
21 jun 2021 om 13:09 Was super handig/snel/en lekker om op maandag ochtend een traktatie te kunnen laten bezorgen !
7 jun 2021 om 14:35 Heerlijk broodje en salade.
27 mei 2021 om 13:34 De bezorg tijd gaf aan 30 minuten maar werd bezorgd na 1:40 minuten
5 mei 2021 om 14:43 Wederom lekker
29 apr 2021 om 13:02 Slecht slecht slecht! Na 1,5 uur wachten krijg ik dan eindelijk mn lauwe broodjes en lauwe chocomelk... En dat is niet voor het eerst maar geef graag altijd nog een kans! Na deze keer zullen wij niet meer bestellen bij deze bakker Bart... helaas.
12 apr 2021 om 16:18 heel lekker en netjes op tijd! super service
5 mrt 2021 om 14:13 3 belegde broodjes besteld, waarvan bij 2 de broodjes waren omgedraaid. Hierover gebeld. Fout werd totaal niet erkend, ze zagen het probleem er niet van in.
2 feb 2021 om 14:57 Nu meerdere keren besteld en echt altijd op tijd! Als iets er niet is, word je keurig gebeld en wordt er naar een alternatief gezocht! Zeer tevreden!